THE RIGHT WAY

Ekonomi

Vi strävar efter att ge våra klienter hållbara, trygga och effektiva redovisningstjänster.

Ekonomi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Detta kan vi ta hand om

Årsbokslut- eller årsredovisning

Bokslutsrapport och årsredovisning är ett bevis på företagets redovisningskvalitet och en bekräftelse på att lagar och förordningar följs. Våra erfarna ekonomer hjälper dig genom att göra kontroller och justeringar för att säkerställa att löpande räkenskaper rättvist återspeglar företagets gångna år. Vi ser även till att din bokföring för året och ser till så att årsredovisningen kommer Bolagsverket tillhanda i god tid.

Moms- och arbetsgivardeklaration

Ju större verksamheten är, desto mer tidskrävande och komplex brukar det vara att sätta sig in i momsreglerna. Med hjälp av våra bokföringskonsulter genom våra tjänster som ombud till Skatteverket kan vi se till att du får rätt momsdeklaration att lämna in till Skatteverket vid rätt tidpunkt. Våra långa erfarenheter inom redovisning gör oss till den perfekta partnern för allt från moms till bokslut, balansräkning och bokföring med mera.

Inkomstdeklaration

Vi hjälper ditt företag med deklarationen och ser till så att allt blir rätt och riktigt. Vi har koll på vilka momssatser som gäller, vilka avdrag du kan göra samt vilka bilagor som gäller för dig och hjälper ditt företag att upprätta en preliminär inkomstdeklaration. Detta minskar risken att du betala in för mycket eller för lite skatt, vilket kan vara svårt att hålla koll på själv.

Bokföring

Hos The Right Way kan du vara säker på att din bokföring håller högsta kvalitet. Vi ser till att arbetet utförs effektivt och felfritt, för att säkerställa att du tryggt kan lämna över allt ansvar relaterat till löpande bokföring till oss samtidigt som du fokuserar på din kärnverksamhet.

Ekonomisk rådgivning

Har du andra frågor gällande din företagsekonomi som du funderar över? Vi är det perfekta stället att vända sig till för att få rätt svar. Med hjälp av våra högkvalificerade konsulter erbjuder vi dig ett professionellt stöd för att driva företag på ett lönsamt sätt.

The right way

I dagsläget utstrålar det ett stigande intresse inom privatpersoner av att starta och driva eget företag. Det kan oftast låta krångligt, dock är det inte alls det. Vi tror på Sveriges företagsutveckling och därmed vill vi bidra och underlätta för alla individer med en nischad affärsidé och drivande engagemang att ta steget framåt och skapa sin egen framtid.

Den typen av tänkande skapar nya marknads- och arbetsmöjligheter, även minskar arbetslösheten samtidigt som nya utvecklingsbanor skapas på individnivån. Detta kan vi hjälpa dig med…

Vår erfarenhet

EKONOMITJÄNSTER
100%
SKATTERELATERADE FRÅGOR
95%
STARTA EGET-TJÄNSTER
95%
PERSONALFRÅGOR
90%

Our team

Shurook

Accountant

0521-577 797

info@therightway.se

Ahmed Barghot

Handledare och Accountant

0521-577 797

info@therightway.se