THE RIGHT WAY

Konsultant

Vi ger stöd till nystartade och etablerade företag.

konsultant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Detta kan vi ta hand om

Starta och Driva affärer

Vill du starta ditt eget företag? Behöver du hjälp med att öppna ett företag på rätt sätt? Vi är det perfekta stället att vända sig till för att öppna ett nytt företag. Med hjälp av våra högkvalificerade konsulter gör vi det lätt för dig att starta ditt företag, vi erbjuder ett professionellt stöd för att driva företag på ett lönsamt sätt.

Effektiva och lönsamma affärslösningar

Våra högkvalificerade experter med sin stor marknadserfarenhet kan hjälpa dig att tillhandahålla riktlinjer för din löpande verksamhet. Våra professionella experter har ett öga på marknadens aktiviteter, därmed har de prestigefulla råd som kan hjälpa dig att göra din verksamhet lönsam, samtidigt hjälpa ditt företag att öka effektiviteten på lokal eller global marknad.

Hållbara lösningar för ditt företag

Vi erbjuder hållbara lösningar för alla typer av företag. Vi värderar våra klienter högt och vill göra långsiktiga relationer med dem. The Right Way med sina professionella personal kan hjälpa dig i alla affärsaktiviteter. Det gläder oss att hjälpa våra klienter att hålla sin verksamhet lönsam och upprätthålla effektiviteten i ert företag med vår högkvalificerade och professionella rådgivare.

Personalfrågor och utveckling

Vi hjälper ditt företag med personalfrågor; hur det fungerar, vilka regler som gäller och vad man behöver tänka på.

Rekrytering och Utveckling

Vår erfarenhet inom personalutveckling och rekrytering kan hjälpa dig att rekrytera kvalificerade och professionella personal till ditt företag. The Right Way kan hjälpa dig att få rätt person till rätt jobb. Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen.

The right way

I dagsläget utstrålar det ett stigande intresse inom privatpersoner av att starta och driva eget företag. Det kan oftast låta krångligt, dock är det inte alls det. Vi tror på Sveriges företagsutveckling och därmed vill vi bidra och underlätta för alla individer med en nischad affärsidé och drivande engagemang att ta steget framåt och skapa sin egen framtid.

Den typen av tänkande skapar nya marknads- och arbetsmöjligheter, även minskar arbetslösheten samtidigt som nya utvecklingsbanor skapas på individnivån. 

Vår erfarenhet

EKONOMITJÄNSTER
100%
SKATTERELATERADE FRÅGOR
95%
STARTA EGET-TJÄNSTER
95%
PERSONALFRÅGOR
90%

Our team

Sameer Saeed

Handledare

0521-577 797

info@therightway.se

Ahmed Barghot

Handledare

0521-577 797

info@therightway.se